SanCarlo

A SanCarlo birtok jelenleg Gemma Marucci tulajdonában van a Montalcinoi borvidéken. Gemma nagyszülei Fulvio és Renata Marucci 1968-ban vásárolták meg a birtokot és 1974-ben készítették el az első Brunellojukat. 1999-ben fiúk Giancarlo vette át a birtok igazgatását, 2007-ben pedig a család legifjabb tagja Gemma vette át a birtok igazgatását édesapjától.
A birtok jelenleg 3 Ha Sangiovese Grosso ültetvényből, 1 Ha olíva, 1 Ha szántóföld és 8 Ha erdőből áll. A szőlő ültetvények 350 méter magasságon találhatók a tengerszinttől.
Igazi családi kézműves birtok a világ egyik leghíresebb vörösboros vidékén. Itt megvalósul a „gazda figyelő szeme” elv, még tudnak figyelni minden tőkére, hordóra, palackra.
Évjárattól függően 6.000 palack Brunello di Montalcinot, 4.000 palack Rosso di Montalcinot és kizárólag csak a legkiválóbb évjáratban 1.000 palack Brunello di Montalcino Riservat készítenek.
Jelentős tétellel rendelkeznek régi évjáratú borokból. Felejthetetlen élmény Gemmaval és édesapjával a birtokon részt venni egy vertikális Brunello di Montalcino kostolón.

Árukereső

  

Közösségi média

Mind a(z) 3 találat megjelenítése

Árukereső

  

Közösségi média

SimplePay vásárlói tájékoztató