ÚJ

Ajándékutalvány

10.000 Ft

Tökéletes ajándék borkedvelőknek, üzleti partnereknek. Ez az, az ajándék, aminek kétszer lehet örülni: először, amikor megkapjuk, másodszor, amikor kiválogatjuk a borokat, amiket igazán szeretünk.

Lepd meg szeretteidet, munkatársaidat Vinissimo ajándékutalvánnyal, és bízd rá a választás örömét, hogy garantáltan a kedvenc borát kóstolhassa.

Utalványokat 5.000, 10.000 és 20.000 Ft-os címletekben tudod megvásárolni.

Részletek:

Az utalvány a Vinissimo webshop valamennyi termékére beváltható és a megvásárlástól számított 6 hónapig érvényes. Az ajándékutalvány online formában vásárolható, a fizetés után 24 órán belül küldjük ki a vásárló által megadott email címre.

Az utalvány beváltása:

Az online vásárlás során az ajándékutalványon szereplő kódot kell beírni a kosár/pénztár menüpontban fizetés előtt a kedvezménykód rovatba. Az utalvány értékéből automatikusan levonjuk a vásárlás összegét. Amennyiben az utalvány értéke kevesebb, mint a vásárlás teljes összege, a fennmaradó összeg online bankkártyás fizetéssel rendezhető. A szállítási költség fizetésére (amennyiben a rendelés nem éri el az ingyenes szállítás határát) nem használható az ajándékutalvány.

Vásárlásonként maximum egy utalvány használható fel, de egy utalvány többszöri vásárlásra is alkalmas, amennyiben egy vásárlásnál nem költi el a vásárló a teljes összeget. Minden vásárlásnál a kártyán szereplő kódot kell beírni a fennmaradó összeg lehívásához.

Ha bármilyen kérdésed lenne az ajándékutalvánnyal kapcsolatban, keress minket az info@vinissimo.hu mail címen!

Ingyenes szállítás 20 000 Ft feletti vásárláskor

  • Országos kiszállítás
  • GLS Futárszolgálat