Fizetési lehetőségek

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

A webáruházunkban való rendelés során az alábbi fizetési lehetőségek közül választhatsz:

Ha a weboldalon kiválasztott termék összegét Banki átutalással kívánod kiegyenlíteni, akkor a fizetési mód kiválasztása és a rendelés megerősítése után visszaigazolást kapsz e-mailben a rendelés adataival. A megrendelés összegét a megadott bankszámlára kell átutalni. Kérjük, hogy banki utalásod a megrendelést követő 2 munkanapon belül tedd meg. A díjat akkor tekintjük megfizetettnek, ha az bankszámlánkon jóváírásra kerül. Ellenkező esetben nem áll módunkban kiszállítani részedre a megrendelt termékeket. Az összeg beérkezéséről e-mail értesítést küldünk Részedre.

Megrendelésed összegét azonnal kifizetheted az OTP/Simple felületén bankkártyáddal a rendelési folyamat során. A bankkártyás fizetés kizárólag a webshopban történő vásárláskor lehetséges, személyes átvételkor a törökbálinti raktárban nem. A személyes átvétel során nincs lehetőség fizetésre. Amennyiben a törökbálinti raktár kerül megjelölésre, mint személyes átvétel helyszíne, a webshopban bankkártyával tudsz fizetni.

 

futárszolgálattal történő kézbesítés esetén lehetségesközvetlenül a kiszállításkor. Az utánvét díja minden esetben 600 Ft, mely plusz költséget jelent részedre.

Ingyenes házhozszállítás

Árukereső

  

Közösségi média

SimplePay vásárlói tájékoztató