Átvételi és szállítási lehetőségek

Átvételi és szállítási lehetőségek, DÍJAK

A megrendelések feldolgozása a rendeléstől számított 24 órán belül megtörténik, ezt követően átadjuk a csomagot a futárnak, amelyről e-mailben tájékoztatunk.

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3-5 munkanapon beül.

A házhozszállítás egyenlőre Magyarország területén vehető igénybe!

  • INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS 
    EGÉSZ MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRE
    Minden 9.990 Ft feletti rendelés esetén!
  • 9.990 Ft alatti rendelés esetén a házhoz szállítás díja egységesen 2.500 Ft.

Csomagod kérheted kiszállítással, melyet a GLS futárszolgálat segítségével kézbesítünk. A terméket – a személyes átvétel kivételével – a megrendelésben meghatározott kézbesítési címre szállítjuk. A GLS futárszolgálat e-mailben értesít a kiszállítás időpontjáról. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot. A kiszállítás napjának reggelén értesítést kapsz, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül kiszállítási rendelkezést tudsz rögzíteni, melyben kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre.

Módodban áll a kiszállítás időpontjával kapcsolatban a futárral egyeztetni. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

esetén a termék csütörtökön 10:00-16:00 óráig vehető át a törökbálinti raktárunkban az alábbi címen, 2045 Törökbálint, Kinizsi Pál utca 29. 3-as raktár.

A törökbálinti raktárunkban történő átvétel ingyenes!

Árukereső

  

Közösségi média

SimplePay vásárlói tájékoztató